Steak z boku (pupku). Maso má pevnější strukturu a griluje se po
vláknech.
Steak of hips. Very firm structure, it is grilled up to staples.
Rumpsteak (200g)
389 Kč
Výběr z nejlepších částí zadního masa, libového, ne tak jemného
jako je maso ze svíčkové.
From the lean rumpsteak of the young steer.
Rumpsteak (400g)
749 Kč
Výběr z nejlepších částí zadního masa, libového, ne tak jemného
jako je maso ze svíčkové.
From the lean rumpsteak of the young steer.
Striploin (200g)
435 Kč
Steak z nízkého roštěnce bez tukového krytí.
Without fat cover.
Striploin (400g)
825 Kč
Steak z nízkého roštěnce bez tukového krytí.
Without fat cover.
Striploin s tukovým krytím, 300g
525 Kč
steak z nízkého roštěnce, který vyniká výraznější chutí díky
tukovému krytí
(this steak is great at stronger taste thanks to fat cover)
Entrecote (250g)
445 Kč
Steak z vysokého roštěnce (Rib Eye). Velice chutný a šťavnatý steak,
kde je patrné tukové mramorování. Vyniká intenzivní a nezaměnitelnou
chutí masa.
Rib eye – very tasty and juicy with distinct marbling.
Entrecote (350g)
599 Kč
Steak z vysokého roštěnce (Rib Eye). Velice chutný a šťavnatý steak,
kde je patrné tukové mramorování. Vyniká intenzivní a nezaměnitelnou
chutí masa.
Rib eye – very tasty and juicy with distinct marbling.
Entrecote (500g)
849 Kč
Steak z vysokého roštěnce (Rib Eye). Velice chutný a šťavnatý steak,
kde je patrné tukové mramorování. Vyniká intenzivní a nezaměnitelnou
chutí masa. Podávaný se zelenými fazolkami s restovanou slaninou.
Rib eye – very tasty and juicy with distinct marbling.
Fillet steak (200g)
569 Kč
Ze svíčkové. Nejjemnější maso, nejoblíbenější z našeho menu.
The most tender and popular steak from our menu.
Fillet steak (400g)
1 080 Kč
Ze svíčkové. Nejjemnější maso, nejoblíbenější z našeho menu.
The most tender and popular steak from our menu.
Fillet Mignon (300g)
880 Kč
Řez ze střední části svíčkové dává tomuto steaku nezaměnitelný
typický tvar a eleganci.
Cut from the middle part of filler gives to this steak its typical shape
and elegance.
Shoulder (200g)
355 Kč
Steak z velké plece s pevnější strukturou a chutí zadního masa.
Steak from large shoulder. Very firm structure with taste of
beef round.